Despre Noi

Echipa noastra are experienta de peste 16 ani in domeniul montarii mobilei de calitate din Italia. Colaborarea cu arhitectii firmelor de proiectare si design din Nordul Italiei – DESIGNER DUE Lissone , ARTE&FORME Agrate Brianza, si cu producatori de mobila de cea mai buna calitate Snaidero Ernesto Meda,Gicinque, MisuraEmme, Rimadesio, Arcom, Bontempi OGGIONI, PENTA a avut ca finalitate amenajari interioare de mare finete atat pentru locuinte private cat si pentru spatii comerciale. Cateva dintre acestea le regasiti in paginiile: bucatarii, bai, dormitoare, living-uri, showroom-uri. Putem asigura colaborarea cu designeri italiani pentru a putea satisface exigentele Dvs.

Puteti obtine un cadru profesional pentru birouri folosind mobila de calitate, puteti alege o mobila deosebita pentru bucatarii, living-uri, dormitoare sau bai. Calitatea montajului mobilei, sfaturile unei echipe de profesionisti sunt lucruri esentiale atunci cand vrem sa amenajam un spatiu de firma, un apartament sau o casa de vacanta. Este inutil sa cumparam o mobila scumpa, de calitate superioara, daca montajul acesteia este unul de slaba calitate sau incomplet.

Alaturi de firma noastra veti beneficia de servicii ireprosabile, de sfaturi si indicatii pretioase, astfel incat mobila aleasa de dumneavoastra sa fie apreciata la adevarata valoare.
Dumneavoastra alegeti mobila, iar noi ne ocupam ca in cel mai scurt timp sa o transportam si apoi sa o montam, tinand cont de exigentele Dvs., astfel incat deranjul dumneavoastra sa fie zero.

Echipa Feder Express va ofera servicii profesionale de transport in Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi, asamblare si consultanta pentru alegerea mobilei si mobilierului, a corpurilor de iluminat, dar si a altor elemente de decor necesare intr-o locuinta.

Va garantam asistenta pentru lucrarile realizate de noi.